IOANNINA FOR EVER !!!!!!!!!

alekos000@gmail.com

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Το "Παλιό Αλώνι" στο Κουκούλι Ζαγορίου.!!!

Στο Κουκούλι Ζαγορίου, εκεί που άλλοτε υπήρχε ένα από τα μεγαλύτερα αλώνια του χωριού, σήμερα βρίσκεται το Καφε - Εστιατόριο, με την επωνυμία «Το Παλιό Αλώνι», του Λάζαρου Χαντζάρα. 
 
Είναι ένας νέος άνθρωπος που έστησε την επιχείρησή του εδώ και δύο περίπου χρόνια στο Κουκούλι και προσφέρει υψηλού επιπέδου παροχές στο χώρο της εστίασης. 

Στην είσοδο του καταστήματος υπάρχει ανηρτημένο ειδικό σήμα της «Alfa Guide 2010» που πιστοποιεί ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί εγγύηση υψηλού επιπέδου παροχών και είναι αναγνωρίσιμο από τους χιλιάδες επισκέπτες του Alfa Guide και του «Αθηνόραμα», που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.
Στο συγκεκριμένο κατάστημα βρεθήκαμε με φίλους και δοκιμάσαμε την σαλάτα «Άρτεμις» με ρόκα, μαρούλι, λιαστή και φρέσκια ντομάτα, κρουτόν, κεφαλογραβιέρα και σως μπαλσάμικο, τζατζίκι, χοιρινό με δαμάσκηνο, μοσχάρι κοκκινιστό, σουφλέ ρεβίθια με μελιτζάνα, τηγανιά χοιρινή και ψαρονέφρι με πράσο. Όλα ήταν νοστιμότατα και σας τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα.
Να σημειώσουμε εδώ ότι η σάλα του καταστήματος ήταν αρκετά καθαρή και περιποιημένη ενώ στους τοίχους υπήρχαν ανηρτημένες παλιές φωτογραφίες καθώς και διάφορα παλιά αντικείμενα και σκεύη από την καθημερινή ζωή των κατοίκων του χωριού.
 Για επικοινωνία με το κατάστημα σας γνωρίζουμε τα τηλέφωνα που είναι το 2653071113 και 6945159760.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου